TILAA - HELPPOA JA MUKAVAA

Uskomme, että on olemassa hauskempia ajanviettotapoja kuin partahöylien vaihtoterien ja hammasharjojen vaihtopäiden ostaminen. Tilauksen avulla et jää ilman teräviä partahöylien vaihtoteriä ja raikkaita hammasharjojen vaihtopäitä. Tilauksesi toimitetaan automaattisesti ja kätevästi suoraan sinulle valitsemasi toimitusvälin mukaisesti. Tilaus on voimassa, kunnes päätät muuttaa, keskeyttää tai lopettaa sen.

Valinnainen toimitusväli (1-6 kuukautta). Ei sitovaa sopimusaikaa. Ei irtisanomisaikaa. Ei piilotettuja maksuja. Ei epämiellyttäviä ehtoja.

Aloita - Muuta - Keskeytä - Aktivoi uudelleen tilaus silloin kun haluat.

Miten aloitan tilaukseni?

1. Valitse tuote, jonka haluat tilata.
2. Valitse tuotteiden määrä pudotusvalikosta.
3. Valitse toimitusväli pudotusvalikosta. (1-6 kuukautta)
4. Klikkaa Aloita tilaus.
5. Siirry Kassalle ja suorita maksu.

Miten maksan tilaukseni?

Maksu suoritetaan kortilla tai laskulla Klarna Checkoutilla. Kun maksu on vahvistettu, tilaus aktivoidaan ja tilattu tuote toimitetaan.

Voinko pyytää muutoksia tilaukseeni? Kyllä, voit esimerkiksi tehdä seuraavaa:

-Jättää väliin toimituksen.
-Muuttaa toimitusväliä.
-Muuttaa tuotteen mallia.
-Keskeyttää tilauksen.
-Aktivoida tilauksen.
-Tilata välittömästi ylimääräisen toimituksen.

Muutoksen voit tehdä ottamalla yhteyttä kundservice[at]bladebox.se ja ilmoittamalla toiveesi. Kun olemme vastaanottaneet pyyntösi, otamme sinuun yhteyttä ja odotamme vahvistustasi. Ennen vastauksesi saamista emme tee mitään muutoksia ja tilauksesi jatkuu aiempaan tapaan. Huomaa, että muutos on tehtävä vähintään 48 tuntia ennen seuraavaa toimituspäivää, jotta muutos ehtii astua voimaan. Jos muutos tehdään tätä myöhemmin, muutos toteutetaan vasta seuraavan toimituksen yhteydessä.

Mitä tapahtuu, jos maksua ei voida suorittaa?

Kortti

Jos olet aloittanut tilauksesi valitsemalla kortin maksutavaksi, mutta maksua ei hyväksytä, koska esim. kortin voimassaoloaika on päättynyt, se on lukittu tai lopetettu, lasku luodaan Klarnan kautta.

Klarna Lasku/Tili

Jos olet aloittanut tilauksesi valitsemalla Klarna Laskun maksutavaksi, mutta maksua ei hyväksytä, otamme sinuun yhteyttä.

Voiko tilaukseni sisältämän tuotteen hinta muuttua?

Pyrimme pitämään hinnat houkuttelevina. Siitä riippumatta meidän on ehkä muutettava meneillään olevan tilauksen hintoja, koska hinnat voivat muuttua tavarantoimittajien hinnanmuutoksista, valuuttakurssien muutoksista ja muista tekijöistä johtuen. Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Tilaajana maksamasi hinta on tilausvahvistuksessa ilmoitettu hinta.

Mitä tapahtuu, jos tuote poistuu valikoimasta tai sen valmistus loppuu?

Otamme sinuun yhteyttä ja ehdotamme vaihtoehtoista tuotetta.

Kirjaudu sisään